JackPhotography

De wereld gezien door mijn camera

IJsland westkust e.o.

Een van de mooiste landen met een schitterende natuur, en die ook bij elke landschapsfotograaf op zijn Bucket list zal staan, is IJsland. Wederom in gezelschap met Royz.nl was het een week waar we een aantal plekken hebben bezocht die je als fotograaf gezien moet hebben.

De start van onze enerverende week begon aan de westkust van IJsland. De eerste locatie die we aandeden, Kirkjufellsfoss, is vlak bij ons hotel en was dus makkelijk aan te rijden. De Kirkjufellsfoss is een waterval en ligt even ten westen van het plaatsje Grundarfjörður met tegenover de markante berg Kirkjufell.

Daarna zijn we in de avond nog richting de kliffen van Londrangar gereden. De zee was die avond behoorlijk onstuimig wat overigens mooie plaatjes opleverde. De intussen ondergaande zon kwam ondanks de bewolking ook nog even tevoorschijn. De volgende dag was wederom een dag van schitterende watervallen zoals de Hraunfossar en de Barnafoss. De eerste kennismaking met IJsland was een feit en smaakt zeker naar meer. Wordt vervolgd….

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 JackPhotography

Thema door Anders Norén