JackPhotography

De wereld gezien door mijn camera

Over mijzelf

Mijn naam is  Jack Baartse en sinds 2011 heb ik mijn oude hobby fotografie weer opgepakt. Mijn Nikon D90 is intussen vervangen voor een full frame Nikon D750 met meer dynamische bereik en een betere ruisonderdrukking. Met deze nieuwe camera daag ik mezelf opnieuw uit om de grenzen van fotografie verder te verkennen en te verbeteren.

Architectuur en straatfotografie zijn voor mij interessante onderwerpen, maar vooral landschapsfotografie spreekt me erg aan en ben ik veel te vinden in de natuur zowel in binnen als buitenland.

Laat een reactie of opmerking achter als foto’s jullie aanspreekt. Ook opbouwende feedback is voor mij waardevolle informatie waar ik mij verder als fotograaf in kan ontwikkelen.

IMG_0070

2 Reacties

 1. Olaf Bak juli 19, 2016

  Hoi Jack,

  Volgens mij ben jij een oud klasgenoot en “plein”genoot van me. Ik woonde toen op Smallingerland in Zoetermeer.

  Gr.,

  Olaf

 2. Ronald van der Leeden november 20, 2015

  Betreft Foto’s Jan Waaijerbrug Zoetermeer.
  Beste hr. Baartse,
  Mijn naam is Ronald van der Leeden en ben bestuurslid van de Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie. Mijn vraag is het volgende. Bij iedere postzegel die in Nederland verschijnt tracht ik voor de leden van onze vereniging een zgn. maximumkaart te vervaardigen waarbij ik gebruik maak van bestaande ansicht/prentbriefkaarten (zie uitleg hierover op onze site onder de rubriek Maximafilie). Nu ben ik op zoek ik voor 30 leden van onze vereniging naar kaarten van de Jan Waaijerbrug in Zoetermeer. Ik heb stad en land afgelopen maar originele kaarten van deze brug zijn niet te vinden. Middels Google kom ik wel mooie opnames tegen o.a foto’s die door u zijn gemaakt. Nu ben ik benieuwd of ik van een tweetal van uw foto’s kaarten kan/mag laten maken in een oplage van 30 en 10 stuks.
  Graag verneem ik uw antwoord of dit mogelijk is en zo ja,onder welke voorwaarden, door u bepaalt. Ik zeg u van tevoren dat dit niet een commercieel project is en puur bedoeld voor een aantal binnen- en buitenlandse verzamelaars van deze zgn. maximumkaarten. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten Ronald van der Leeden 070-3259423

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 JackPhotography

Thema door Anders Norén